И заяви, че има неща, които партиите биха искали да

...
 И заяви, че има неща, които партиите биха искали да
Коментари Харесай

Режисьорът Явор Гърдев: Въпросът е дали не ставаме шутове или удържаме някакво достойнство

 И съобщи, че има неща, които партиите биха желали да кажат тъкмо по противоположния метод, само че няма да го създадат поради електоратите си.

 

Режисьорът означи, че водачите на демократичната общественост ще би трябвало да взема решение, което ще ощети субектите, на които са водачи. " Много е значимо, че геополитическата тежест не е била толкоз тежка щом са се създали такива изборни ротации. Когато е доста трагична принудата на събитията е доста огромна и тогава скрупулите работят по-малко. Колкото по-сериозна става обстановката, толкоз повече политическите субекти отхвърлят политическата си суетност и стартират да мислят, че в случай че не престават по този начин, страната няма да отиде по-добре и ще понесе доста повече пасиви ", разяснява Гърдев.

 

Очевидно повече няма да се търпи да няма постоянно държавно управление, добави той.

 

За него не е изненада високия резултат на " Възраждане " - даже има детайл на готованство, знаят какво да приказват, с цел да реализиран още поддръжка. " Те са в привилегирована социална позиция, която не е обвързвана с никаква отговорност ", уточни Гърдев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР